Author Topic: A single image on the wiki isn't appearing  (Read 1124 times)

Time Turner

  • The Fallen Child
  • Celestial Guide
  • *******
  • You are filled with determination. (R/GD/TT)
    • View Profile
A single image on the wiki isn't appearing
« on: December 21, 2015, 03:58:32 PM »
Is this image appearing for anyone else? For some reason, the image is not displaying at all, and that includes its past revisions.
I made a series of posts on the wiki collab board about not being able to see this one image. Other people can see it, I can see it on Firefox, but for some reason, Chrome just doesn't want to show me that image. Any ideas as to why this happened?

Megadardery

  • Megadardery
  • King Bowser
  • *****
  • Dashbot
  • BREEE
    • View Profile
Re: A single image on the wiki isn't appearing
« Reply #1 on: December 21, 2015, 04:26:10 PM »
A couple of dudes have mentioned that Adblock (or any of your extensions, check them all) is the culprit, try disabling it. Otherwise try to preview the image in incognito mode. This way, we can see if it's some cache shenanigans

Time Turner

  • The Fallen Child
  • Celestial Guide
  • *******
  • You are filled with determination. (R/GD/TT)
    • View Profile
Re: A single image on the wiki isn't appearing
« Reply #2 on: December 21, 2015, 04:37:48 PM »
Yep, it's Adblock. I don't think there's ads on the wiki anyways, so it's not skin off of my back to turn it off. Thanks!

Megadardery

  • Megadardery
  • King Bowser
  • *****
  • Dashbot
  • BREEE
    • View Profile
Re: A single image on the wiki isn't appearing
« Reply #3 on: December 22, 2015, 05:04:19 AM »
This is the end of the prolonged discussion on the Wiki discussions, it ended rather quickly once it touched the helpboard. This place has it's magic.