Author Topic: Problem viewing polls.  (Read 5086 times)

Stooben

  • Stobin
  • Retired Wiki Staff
  • Star Spirit
  • *
  • Stooben Rooben
    • View Profile
    • The Xephyr Board
Problem viewing polls.
« on: June 30, 2009, 08:34:53 PM »
For some reason, I can't view the polls...at all. I really want to vote, but I can't, because the screen looks like this:



Any help will be appreciated. :)
Rest in peace, Walkazo.

Wayoshi

  • Yoshius Maximus
  • Luma
  • *****
  • PM Pro
    • View Profile
Re: Problem viewing polls.
« Reply #1 on: June 30, 2009, 08:38:28 PM »
Whoah, weird.

Try viewing the source code of the page and copying the poll links in the iFrame tags to another tab. If those pages don't display still, then it's not the iFrames, it's that method of inserting the polls...so post again if that doesn't work and I'll PM you the other way
^ ^

Stooben

  • Stobin
  • Retired Wiki Staff
  • Star Spirit
  • *
  • Stooben Rooben
    • View Profile
    • The Xephyr Board
Re: Problem viewing polls.
« Reply #2 on: June 30, 2009, 08:43:52 PM »
I tried pasting the poll links in separate tabs, but Safari would just bring up a blank page. So, I decided I'd give FireFox a shot; the polls showed up. :)

I've never had any problem with iFrame displays on Safari before, though, so there might be an error on the page somewhere that's preventing it from displaying on Safari.
Rest in peace, Walkazo.

Xpike

  • King Bowser
  • *****
  • Xluidi
  • beep bep boop
    • View Profile
Re: Problem viewing polls.
« Reply #3 on: June 30, 2009, 09:07:26 PM »
This also happened with me on Chrome, so I used IE for voting.

Wayoshi

  • Yoshius Maximus
  • Luma
  • *****
  • PM Pro
    • View Profile
Re: Problem viewing polls.
« Reply #4 on: June 30, 2009, 10:34:25 PM »
Safari am fail

Firefox are pwnz

The end
^ ^

Stooben

  • Stobin
  • Retired Wiki Staff
  • Star Spirit
  • *
  • Stooben Rooben
    • View Profile
    • The Xephyr Board
Re: Problem viewing polls.
« Reply #5 on: June 30, 2009, 10:55:57 PM »
So, using that logic, Google Chrome fails big time too, right?

Not that I ever liked Chrome.
Rest in peace, Walkazo.

Xpike

  • King Bowser
  • *****
  • Xluidi
  • beep bep boop
    • View Profile
Re: Problem viewing polls.
« Reply #6 on: July 01, 2009, 03:26:18 PM »
It just doesn't see the iFrame extension.
It's certainly faster than most other browsers and also that New Tab thing is neat.

Hobbes

  • Wiki Administrator
  • Core 'Shroom Staff
  • Star Spirit
  • ***
  • tucayo
  • Poll Committee Vice-Chairman
    • View Profile
    • The 'Shroom
Re: Problem viewing polls.
« Reply #7 on: July 01, 2009, 10:00:09 PM »
Per all, FireFox is way better.

BTWW, we are making publicity about firefox, so they MUST pay us :) im serious :) well, not really, but anyway :)

:)!


Hobbes

  • Wiki Administrator
  • Core 'Shroom Staff
  • Star Spirit
  • ***
  • tucayo
  • Poll Committee Vice-Chairman
    • View Profile
    • The 'Shroom
Re: Problem viewing polls.
« Reply #8 on: July 03, 2009, 04:37:53 PM »
Tucayo, Firefox is free.
i know :) i wont pay for a browser


Xpike

  • King Bowser
  • *****
  • Xluidi
  • beep bep boop
    • View Profile
Re: Problem viewing polls.
« Reply #9 on: July 03, 2009, 08:10:47 PM »
He's saying they can't pay you a commission because Firefox is free and they get nothing when someone downloads Firefox :|

Hobbes

  • Wiki Administrator
  • Core 'Shroom Staff
  • Star Spirit
  • ***
  • tucayo
  • Poll Committee Vice-Chairman
    • View Profile
    • The 'Shroom
Re: Problem viewing polls.
« Reply #10 on: July 04, 2009, 10:50:33 AM »
He's saying they can't pay you a commission because Firefox is free and they get nothing when someone downloads Firefox :|
oh, true. why does Steve advertise FfireFox?


Clyde1998

  • Goomba
  • *
  • Yoshi! That Yoshi above - That's me!
    • View Profile
Re: Problem viewing polls.
« Reply #11 on: July 30, 2009, 11:47:11 AM »
For some reason, I can't view the polls...at all. I really want to vote, but I can't, because the screen looks like this:



Any help will be appreciated. :)

I found this problem too, on Chrome  :'(, I went on Firefox and it came up  ;D, so try Firefox or IE